QR Festival 2018

Efter et års pause vender Kvinderegensens havefest tilbage til Amager Boulevards skønneste kollegium.

Lørdag d. 25. august inviterer Kvinderegensen alle beboere og venner af huset til en fremragende solskinseftermiddag og en hed aftenfest. Indbudte musikere og bands går på scenen i løbet af dagen og sætter luften omkring voldene ved Christianshavn i skønne bevægelser, alt i mens QRs beboere serverer lækker mad, sommerdrinks og lange baner af godt humør.

Følg begivenheden på Facebook for løbende information om arrangementet.

De spillende kunstnere og gæster vil løbende blive offentliggjort.

Vi glæder os til at fejre sommeren.

——————————————————————————————————————————————

Vi har mega optur over at kunne præsentere den første kunstner på årets festival:

CLAIRE COURT-PAYEN

Claire Court-Payen er en ny ambitiøs sangskriver fra København, som med tiltro til sin musikalitet har skrevet alene på øret. De jazz-soulede kompositioner tangerer nogle gange over i det elektroniske univers og tager udgangspunkt i vokalen, der støttes af en relativ enkel rytmisk grundbesætning.

Claire henter sin inspiration fra sin franske baggrund, neosoul og fra sydamerikanske sangerinder, men hun forsøger at få udtrykket til at passe til det danske publikum.

Om singlen “Window to my heart” fra 2016 har KarriereKanonen udtalt:
“Claire Court-Payens stemme er smuk, sexet og soulet, hvilket tilfører nummeret en Coco fra Quadron-agtig vibe, samtidig med at Claire Court-Payens stemme lyder som ingen andres.”

LYT MED ALLEREDE NU & FØLG CLAIRE LIGE HER 👇
Spotify: https://open.spotify.com/artist/609T0naQFiZ5IcGaEBHfLN
Soundcloud:
https://soundcloud.com/pa-an-246741421
Facebook: fb.me/clairecpmusic
Instagram: https://www.instagram.com/clairecourtpayen/
KarriereKanonen: https://www.dr.dk/…/tr…/clairecourt-payen/window-to-my-heart

——————————————————————————————————————————————

Elsker du også at mærke sveden dryppe ned mellem ballerne, mens du danser til sprøde toner og en god bas? Så skal du glæde dig til at høre One More Than 12 d. 25 august! 💦

Hos One More Than 12 er der lagt vægt på velspillet, vellydende reggae leveret med dynamisk energi! Efter et utal af koncerter foran et altid dansende publikum har bandet etableret sig godt og grundigt i den danske undergrund. Deres potentiale blev første gang belønnet, da de blev udvalgt til World Music Denmarks showcase-festival i 2011. Samme år udgav bandet også deres første EP samt en 7″vinylsingle på pladeselskabet Kontrafon sammen med bl.a. Klumben, Topgunn og Raske Penge. Året efter spillede de både Store Vega samt en kæmpe massiv fest på Orange camps scene på Roskilde Festival.

I 2014 udkom deres debut album “Dust & Sand” som fik 4/6* i Gaffa og en flot anmeldelse. Nu er de aktuelle med to nye singler, der kan høres her:
https://open.spotify.com/album/0U0CSNKVDtacrEXvcn43Vk

Hvis du vil tage et sneak-peek på, hvad du kan forvente, skal du se med lige her 👇
https://www.facebook.com/OneMoreThan12/videos/10155756567671387/