Kvinderegensens Alumneforening

banner

Kvinderegensens Alumneforening er en forening for alle, der bor og har boet på Kvinderegensen.

Alumneforeningen blev stiftet i forbindelse med fejringen af Kvinderegensens 79-års fødselsdag d. 10. maj 2011. Foreningen har til formål dels at fremme kontakten mellem kollegiets nuværende og tidligere beboere, og dels at understøtte den indbyrdes kontakt mellem fraflyttede alumner. Læs mere om foreningens vedtægter her

Du skal være med!

Ved at blive medlem af Kvinderegensens Alumneforening støtter du op om kollegiet og den særlige ånd, der gør Kvinderegensen til et unikt kollegium.

Som medlem bliver du en del af et fællesskab, der giver dig mulighed for at fastholde dit netværk og din kontakt med andre tidligere beboere – selv år efter du er fraflyttet. Du får muligheden for at deltage i foreningens løbende arrangementer, der bl.a. inkluderer den årlige fejring af Kvinderegensens fødselsdag den 10. maj.

Derudover er alumneforeningen helt konkret med at til at styrke fondsøgningen af midler til renovering og vedligeholdelse af kollegiet. En aktiv og stærk alumneforening viser, at Kvinderegensen ikke blot er et kollegium, men en vigtig institution, som værd at støtte.

Som medlem er du desuden meget velkommen til at tage initiativ til afholdelse af arrangementer, såsom fredagsøl, vandreture, kulturoplevelser eller en rundvisning på kollegiet. Vi er meget åbne for forslag, og hjælper gerne med udsendelse af invitation og praktisk afvikling.

Medlemskabets karakter blev d. 10. maj 2014 ændret således, at medlemskabet af alumneforeningen i dag er et livslangt medlemskab for både eksisterende og nye medlemmer. Nuværende beboere er automatisk og gratis medlem af alumneforeningen indtil de fraflytter kollegiet. Medlemskontingentet for et livslangt medlemskab udgør pr. 16. juni 2014 kr. 150.

Indmeldelsen i alumneforeningen sker ved at udfylde formularen nederst på denne side samt ved at indbetale 150 kr. til foreningen konto.

Vi glæder os til at se dig til vores næste arrangement.

Med venlig hilsen
Kvinderegensens Alumneforening

Alumneforeningen kan kontaktes på alumne@qr.dk
Alumneforeningen er også på Facebook


Bestyrelsen består pr. 24. maj 2018 af følgende medlemmer:

Formand: Susanne Sundgaard Hansen

Næstformand: Iben Schmidt Jensen

Kasserer: Lasse Gottlieb

Øvrige medlemmer: Jacob Cowland og Jørgen Henneberg


Bliv medlem af Kvinderegensens Alumneforening

Kvinderegensens Alumneforening er en forening for alle, der bor og har boet på Kvinderegensen.

Medlemskontingentet for et livslangt medlemskab udgør pr. 16. juni 2014 kr. 150.

Indmeldelsen i alumneforeningen sker ved at udfylde nedenstående formular og indbetale 150 kr. på foreningens konto i Nykredit:

Reg.nr.: 8113
Kontonummer: 6875213

OBS: Husk at angive navn ved indbetalingen.

Det er også muligt at betale via MobilePay. Telefonnummeret fremgår, når skemaet er udfyldt.