Kvinderegensen modtager nye legatmidler

Kvinderegensen har modtaget 1.750.000 kr.i legatmidler fra fire forskellige fonde. Pengene kommer som resultat af en ny legatsøgningsindsats der blev igangsat efter det i 2011 lykkedes at finde midler til at restaurere og modernisere vigtige dele af kollegiet, som for eksempel de nye, flotte unoform køkkener. Vi er endnu engang blevet enormt positivt overraskede over at det har været muligt at finde fonde som ville være med til at støtte vedligeholdelsen af vores gamle kollegium, og de nye midler skal bl.a. bruges til:

 • Renovering af trappeopgange: gelændere renoveres, gulve og belysning skiftes.
 • Maling af fælles arealer
 • Ny garage til portnerboligen
 • Varslingsanlæg
 • Renovering af hoveddøren
 • Malerarbejde på badeværelser
 • Nyt døralarmsystem til alle værelser

De fire fonde er:

 • AP Møller Fond 500.000
 • Augustinus Fonden 500.000
 • Knud Hoffmanns legat 500.000
 • Knud Højgaards Fond  250.000

Midlerne blev modtaget i oktober og november 2012

Tusind tak!